Naturskolen i Rude Skov er primært et tilbud til folkeskoler i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal Kommuner, samt daginstitutioner i Rudersdal Kommune.

Som lærer/pædagog er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskoleforløb. Vi laver også indtægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Rude Skov Naturskole.
(PDF optim. til to-sidet print).

Biskop Svanes Vej 50
3460 Birkerød

mail@naturskolerne.dk

Find vej

Naturen og Naturskolerne netop nu
Sommer på naturskolerne

Dette skoleår er ved at gå på hæld, og vi har dejligt travlt! Der summer af glade børn som får nogle spændende og lærerige oplevelser på Naturskolerne, i Grevemosehus og i den lokale natur såsom Bøllemosen og stranden ved Strandmøllen.

Netop nu arbejdes der eksempelvis med spiselige urter og skovens grønne mad, insekter på land og i vand og deres spændende forvandlinger, og begrebet biodiversitet mødes gennem undersøgelser og eksperimenter. Der er også godt gang i ture med fokus på et specifikt dyr som eksempelvis salamandere, sommerfugle og bier. I Grevemosehus tager børnene på en tidsrejse tilbage til år 1900 og oplever, hvordan det var at være barn dengang, og haveklasserne får jord under neglene.

Fredag d. 1. juni åbner vi for bookinger til skoleåret 2018/2019.

Vi får mere end tusinde forespørgsler som skal matches med emne, årstid, grej, lokaler, naturvejleder og kommunernes fordelingskvoter, så vi håber som sædvanlig på jeres tålmodighed. Vi starter i år med at fordele læringsaktiviteter frem mod efterårsferien.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne. Du kan også følge naturskolerne på Facebook.

Søg aktiviteter

Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.