Naturskolen i Rude Skov er primært et tilbud til folkeskoler i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal Kommuner, samt daginstitutioner i Rudersdal Kommune.

Som lærer/pædagog er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskoleforløb. Vi laver også indtægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Rude Skov Naturskole.
(PDF optim. til to-sidet print).

Biskop Svanes Vej 50
3460 Birkerød

mail@naturskolerne.dk

Find vej

Naturen og Naturskolerne netop nu
Klar til et nyt skoleår

Så er vi i gang igen på Naturskolerne efter en sommerferie, som vi håber alle har nydt. Juli blev i år lidt vådere og med en del færre soltimer end normalt – men hvad betyder det for naturentusiaster…

Fra uge 32 starter skoleklasser, småbørnsgrupper og kursister fra skoler og dagtilbud igen med at invadere Naturskolerne, Grevemosehus og havbiologitilbuddet på Taarbæk Skole. Frem mod efterårsferien skal vi bl.a. lave krabbe- og havmiljøaktiviteter i Øresund, kigge på edderkopper, svampe, skovøkologi og biodiversitet i skoven, være bonderøve for en dag (fra jord til bord) og møde Robin Hood i skoven. Vi glæder os til at se masser af glade børn og deres lærere og pædagoger i naturskolernes dejlige omgivelser.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne – bl.a. Blå Flag arrangementer d. 7. og 14. august og Naturens Dag d. 11. september.

Søg aktiviteter

Flg os p Facebook
Kurser
Naturskolerne afholder løbende kurser for såvel lærere som pædagoger. Klik her for at læse mere om kurser i skoleåret 2016/17