Naturskolen i Rude Skov er primært et tilbud til folkeskoler i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal Kommuner, samt daginstitutioner i Rudersdal Kommune.

Som lærer/pædagog er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskoleforløb. Vi laver også indtægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Rude Skov Naturskole.
(PDF optim. til to-sidet print).

Biskop Svanes Vej 50
3460 Birkerød

Tlf. 45 82 28 56

mail@naturskolerne.dk

Find vej

 
Naturen og Naturskolerne netop nu
Sommerferie på naturskolerne

Så er der sommerferie. Udenfor venter naturen i fuldt flor med oplevelser, smag, vitaminer, stilhed og motion. Der skal plukkes bær i skoven, fanges krabber ved kysten, fiskes i søerne og sejles i kano på åen. Tag cyklen ud i landskabet og sug årstiden dybt ned i lungerne – og glem ikke at nyde duften af den våde asfalt i sommerregnen, hvis vi skulle være så heldige at få lidt regn.
På Naturskolen arbejder vi bl.a. på fordelingen af næste skoleårs ture og aktiviteter, grej og udstyr bliver gennemset og trimmet og nye aktiviteter er under udvikling. Vi glæder os til at tage imod jer i august til nye opdagelser og oplevelser i den lokale natur, så vi bliver lidt klogere på alt det derude og forstår sammenhængen til skolens læringsmål.

Rigtig god sommer til alle.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne. Du kan også følge naturskolerne på Facebook.
 

 
 
 
Søg aktiviteter
 
Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.
 

 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby