Naturskolen i Rude Skov er primært et tilbud til folkeskoler i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal Kommuner, samt daginstitutioner i Rudersdal Kommune.

Som lærer/pædagog er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskoleforløb. Vi laver også indtægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Rude Skov Naturskole.
(PDF optim. til to-sidet print).

Biskop Svanes Vej 50
3460 Birkerød

Tlf. 45 82 28 56

mail@naturskolerne.dk

Find vej

 
Naturen og Naturskolerne netop nu
I gang igen efter sommerferien

Så er vi i gang igen på Naturskolerne efter en varm og tør sommerferie, som vi håber alle har nydt i naturen.

Fra uge 33 starter skoleklasser, småbørnsgrupper og kursister fra skoler og dagtilbud igen med at invadere Naturskolerne, Grevemosehus og havbiologitilbuddet på Taarbæk Skole. Frem mod efterårsferien skal vi bl.a. lave krabbe- og havmiljøaktiviteter i Øresund, kigge på edderkopper, bier og biodiversitet, studere kronvildtbrunst, identificere strandsten, klatre, og være bonderøve for en dag (fra jord til bord).

Vi har modtaget rigtig mange bookinger for både efterår og forår. Vi er ved at være på plads med efterårsskemaet, men vi modtager stadig gerne forespørgsler via bookingsiden – om ikke andet kommer man på venteliste i tilfælde af afbud.

Vi glæder os til at se masser af glade børn og deres lærere og pædagoger ude i institutionerne og i naturskolernes dejlige omgivelser.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev og vores Facebookside, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne – bl.a. Blå Flag arrangementer d. 18/8 og d. 1/9. Naturens dag d. 9/9.
 

 
 
 
Søg aktiviteter
 
Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.
 

 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby