Naturskolen i Rude Skov er primært et tilbud til folkeskoler i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal Kommuner, samt daginstitutioner i Rudersdal Kommune.

Som lærer/pædagog er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskoleforløb. Vi laver også indtægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Rude Skov Naturskole.
(PDF optim. til to-sidet print).

Biskop Svanes Vej 50
3460 Birkerød

Tlf. 45 82 28 56

mail@naturskolerne.dk

Find vej

 
Naturen og Naturskolerne netop nu
Glædeligt nyt...

Så er det endeligt officielt – Naturskolerne bliver ikke ramt af besparelsesplanerne i Lyngby-Taarbæk kommune. Det betyder, at vi med glæde og begejstring fortsætter det velfungerende tværkommunale samarbejde mellem Rudersdal, Gentofte, og Lyngby-Taarbæk, som sætter rammerne for lokaliteter, kapacitet og kvalitet, som ellers ville være svært at levere. Vi glæder os til at fortsætte det tætte samarbejde med lærerne, pædagogerne og forvaltningen i Lyngby-Taarbæk, og takker for den tydelige støtte og opbakning, som I har vist vores arbejde og produkt.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev og vores Facebookside, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne.
 

 
 
 
Søg aktiviteter
 
Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.
 

 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby