Naturskolen i Rude Skov er primært et tilbud til folkeskoler i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal Kommuner, samt daginstitutioner i Rudersdal Kommune.

Som lærer/pædagog er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskoleforløb. Vi laver også indtægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Rude Skov Naturskole.
(PDF optim. til to-sidet print).

Biskop Svanes Vej 50
3460 Birkerød

mail@naturskolerne.dk

Find vej

Naturen og Naturskolerne netop nu
Vinter på Naturskolerne

Det er blevet vinter, og eleverne er tilbage på Naturskolerne. Eleverne skal bl.a. på sporjagt og ud og undersøge, hvordan dyr og planter klarer den kolde vinter. Der skal samarbejdes omkring optænding af bål samtidig med, at vi bliver klogere på træ, energi og skovens ressourcer. Der skal også løses masser af matematikopgaver i skoven. Træer skal fældes, og nogle af dem snittes til skamler i Grevemosehus. I laboratoriet går vi bl.a. på mikrobiologisk opdagelsestur med de større elever.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev og følg os på Facebook så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne.

Søg aktiviteter

Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.