Naturskolen i Rude Skov er primært et tilbud til folkeskoler i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal Kommuner, samt daginstitutioner i Rudersdal Kommune.

Som lærer/pædagog er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskoleforløb. Vi laver også indtægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Rude Skov Naturskole.
(PDF optim. til to-sidet print).

Biskop Svanes Vej 50
3460 Birkerød

Tlf. 45 82 28 56

mail@naturskolerne.dk

Find vej

 
Naturen og Naturskolerne netop nu
Efterår på Naturskolerne

Vi nærmer os efterårsferien og håber, at I alle må få tid og mulighed for nogle skønne dage et sted i naturen. Vandstæren plejer at ankomme til Møllestrømmen i Rådvad i uge 42. I strømmen ved Rådvad finder vandstæren larver og nymfer af vandinsekter hele vinteren, indtil den forlader os igen i april. Foderbrættet i naturskolens have er også startet op, og vi har modtaget de første gæster. Det er dog stadig kun de danske standfugle som flyver til, men snart dukker vintergæsterne også op. Afskydningen af mere end 700 stk. hjortevildt er begyndt, og mange skoleklasser er heldige at opleve nogle af de friskskudte hjorte blive brækket (billedet). Når årstiden skifter, skifter også udbuddet af aktiviteter på Naturskolerne. I de kommende måneder er det sæson for bl.a. vejrture, landskabsture, datalogning, find vej med kort eller GPS-ture og spændende vinterture, hvor vi går på jagt efter dyrespor og undersøger hvordan dyr og planter overlever vinteren.
Vi glæder os til at gå på opdagelse med jer, og blive lidt klogere på alt det derude.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev og vores Facebookside, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne.
 

 
 
 
Søg aktiviteter
 
Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.
 

 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby