Naturskolen i Rude Skov er primært et tilbud til folkeskoler i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal Kommuner, samt daginstitutioner i Rudersdal Kommune.

Som lærer/pædagog er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskoleforløb. Vi laver også indtægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Rude Skov Naturskole.
(PDF optim. til to-sidet print).

Biskop Svanes Vej 50
3460 Birkerød

mail@naturskolerne.dk

Find vej

Naturen og Naturskolerne netop nu
Efterår på Naturskolerne

Netop nu står skoven i de smukkeste efterårsfarver og snart begynder også vintersæsonen. Vandstæren ankom i efterårsferien, som den plejer, og i Dyrehaven fodres hjortene med tonsvis af korn, majs, roer og græsensilage. Den årlige bestandsregulering er godt i gang. Mere end 700 dyr skal skydes, og mange skoleklasser er heldige at opleve nogle af de afskudte hjorte blive brækket (billedet). Når årstiden skifter, skifter også udbuddet af aktiviteter på Naturskolerne. I de kommende måneder er det sæson for bl.a. vejrture, landskabsture, find vej med kort eller GPS-ture og spændende vinterture, hvor vi går på jagt efter dyrespor og undersøger hvordan dyr og planter overlever vinteren.

Vi glæder os til at se masser af glade børn og deres lærere og pædagoger i naturskolernes dejlige omgivelser.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev og følg os på Facebook så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne.

Søg aktiviteter

Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.