Skovdage for indskolingsgrupper

Naturskolen arrangerer i samarbejde med et indskolingsteam aktivitetsdage i skoven ved Naturskolerne eller i den lokale natur.

Naturvejlederne hjælper med ideer og grej til aktiviteter - og bemander 1-2 af de planlagte værksteder, typisk dem der kræver særlig naturfaglig viden.

Raadvad Naturskole, Rude Skov Naturskole, Aftales

0. klasse, 1. klasse, 2. klasse, 3. klasse

Skolefag: Natur/teknologi, Skolefag: Matematik, Skolefag: Idræt, Skolefag: Billedkunst, Skolefag: Dansk

Normalt 2x3 timer

I laver et udkast til læringsmål, som vi vender på planlægningsmødet.

Vi laver sammen en plan med mødetid, pauser og skift mellem værksteder

Skovdagene er et samarbejdsprojekt. Vi aftaler opgaver på et planlægningsmøde. Det er vigtigt at dagene integreres i undervisningen hjemme på skolen.

Aktiviteterne vil normalt omfatte 3-4 klasser.

Klik her for at læse mere om hvordan du booker aktiviteten.

Naturvejlederne kender jo ikke jeres elever, og påtager sig ikke at stå alene med større elevgrupper uden lærer eller pædagog.

At aftale planlægningsmøde med naturskolen, hvor I medbringer udkast til læringsmål. Vi kommer gerne til en del af jeres teammøde.

At lave hold af eleverne og tilsende relevant information om dagene til naturskolen.