Temauge om skov

Vi tilrettelægger i fællesskab en hel uge om skov.

Elverne opnår en forståelse af at skoven har både økonomiske, rekreative og naturmæssige kvaliteter.

Det er selvfølgelig vigtigt, at der er en rød tråd gennem ugen, som passer til de ønskede læringsmål.

Raadvad Naturskole, Rude Skov Naturskole

1 uge (kan tilpasses efter behov)

Læringsmålene planlægges i samarbejde med jer.

Vi lægger sammen en plan for ugen, hvor I står for nogle aktiviteter og vi står for andre. Der kan forventes to naturvejlederdage pr. klasse på en uge.

Forberedelse af planlægningsmødet. Stå for nogen af dagene/aktiviteterne – det aftales nærmere på planlægningsmødet hvilke.

Vi er mobile og tager gerne ud til jeres lokale naturområde.

Nogle aktiviteter kan dog kun lade sig gøre omkring Naturskolerne.

Forberedelse: Aftales på planlægningsmødet.

Klik her for at læse mere om hvordan du booker aktiviteten. Forløbet bookes med start mandag i den ønskede uge - så tilpasser vi længden efter ønske

Ugen gennemføres både fra Rude Skov og Raadvad Naturskole.

Man kan lave nogle fantastiske skovuger i vinterperioden!

I skal have en ide om, hvor I gerne vil hen med skovugen, inden planlægningsmødet afholdes.

Skovuger er normalt for 3 klasser på samme årgang, men andet kan også lade sig gøre. Ugen forudsætter mindst et planlægningsmøde, og der er ca. to naturvejlederdage pr. klasse.