Udskriv
 

Fotosafari

Gå på opdagelse med kamera efter skovens dyr og planter. Vi drager ud i skoven med digitalkamera og fotograferer årstidens aktuelle oplevelser. Hjemme på naturskolen kigger vi på resultaterne.
Om aktiviteten

Sted:

Raadvad Naturskole, Rude Skov Naturskole

Målgruppe:

4. klasse, 5. klasse, 6. klasse

Fag/læreplan:

Skolefag: Billedkunst, Skolefag: Dansk, Skolefag: Medier
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D


Varighed:

3-4 timer

Mål:

Målet med denne tur er at styrke børnenes observationsevne og deres evne til at fokusere på detaljer i naturen. De får forståelse for et billedes opbygning og komposition og at et fotografi består af mere end lige det som er i fokus!

Drejebog:

Oplæg på naturskolen, hvor vi snakker om et billedes opbygning og ser eksempler på forskellige naturfotos. Så går vi ud og eleverne arbejder selvstændigt i små grupper og fotograferer på forhånd aftalte emner. Tilbage på naturskolen udvælger grupperne de bedste af deres billeder til fremvisning for resten af klassen. Alle billeder kan hjembringes i kameraerne, eller børnenes udvalgte billeder på USB-stik.

Opgaver for lærere og pædagoger:

Hjælpe eleverne med det praktiske i skoven. 
Booking
Du kan booke læringsaktiviteten her hvis du er fra en folkeskole i Rudersdal, Lyngby eller Gentofte Kommuner. Er du fra en anden målgruppe, skal du sende os en mail.
 
Husk
Medbring kameraer, kabler, nyopladte batterier til kameraerne, og praktisk udetøj – som kan tåle at I ligger på maven i skovbunden. Det er smart hvis memory cards er tømt før turen. Husk evt. USB-stik til udvalgte billeder som skal med hjem. Hvis I fotograferer med SmartPhones, så husk opladerstik og kabel.
 

 
 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby