Ræven er ude med halen så lang

Ræven lever ude i skoven, men måske har du set den i en have eller på en villavej?
Kom på besøg på Rude Skov naturskole og hør, se og prøv selv, hvordan det er at være en ræv.

Dagtilbud 4 år, Dagtilbud 5 år, Dagtilbud 3 år

Alle, Dagtilbud: Krop og bevægelse, Dagtilbud: Naturen og naturfænomener

At børn tilegner sig viden om rævens levevis.
At aktiviteterne giver børn mulighed for kropsligt at erfarer hvad de netop har lært om ræven.

På naturskolen kan du lære om rævens adfærd, bolig og dens evne til at finde sin livret musen om vinteren. Med en lille levende fortælling starter vi inde på naturskolen, hvor vi skærper vores sanser og bruger indlevelsesevnen til at forstå, hvordan ræven lever. Med mulighed for at komme helt tæt på ræven kan vi få set og mærket på kranium, tænder og pelsen fra en ræv. Vi fordyber os i hvordan ræven lever og går dernæst på tur for at finde spor efter ræven.

Ude i skoven skal vi bruge kroppen og være aktive. Vi leger en leg om ræven, hvor i vores nye tilegnede viden om ræven indgår. Legen er nu med fokus på en kropslig erfaret læring.

I kan med fordel tilmelde jer ”Musens farefulde færd” aktiviteten, der giver børnene et indblik i musens verden.