Classbuilding

Tag dine elever med på Naturskolen til en dag, der handler om at få nogle gode fælles oplevelser i naturens rammer. Vi sammensætter et forløb efter aftale med dig med sjove aktiviteter, der sætter fokus på hvad godt samarbejde er, hvordan man taler til hinanden, og hvordan man opbygger en god holdånd i klassen.

Raadvad Naturskole, Rude Skov Naturskole, I lokal natur

4. klasse, 5. klasse, 6. klasse, 7. klasse

Læringsmål for forløbet
Eleven kan fortælle om hvad der styrker fællesskabet og hvad der svækker det.
Eleven kan fortælle om hvad det vil sige at samarbejde og opbygge en god holdånd i klassen.
Eleven kan give eksempler på hvornår det gode samarbejde opstår.
Eleven kan bruge oplevelser fra dagen som referenceramme i klassen efterfølgende.

Efter aftale

Lærerne står for en øvelse hver.
Der skal være to lærere med, for at dagen kan fungere.
Hvis der er samarbejdsproblemer i klassen kan det være en god ide at have AKT-læreren med som observatør udover de to deltagende lærere.

Aktiviteterne kan også godt foregå i et lokalt naturområde.

Der er særlige sikkerhedshensyn i forbindelse med aktiviteter hvor bål indgår. Læs mere her

Der skal to lærere med for at dagen fungerer ordentligt!
Hvis dette ikke er muligt må naturvejlederen kontaktes så vi kan lave et alternativt program.