Overnat ude!

Tag på overnatning med dine elever og få en anderledes oplevelse. Der er masser af gode overnatningsmuligheder i naturen og Naturskolerne hjælper gerne med udlån af udstyr og ideer til aktiviteter

Raadvad Naturskole, Rude Skov Naturskole, Strandmøllen

0. klasse, 1. klasse, 2. klasse, 3. klasse, 4. klasse, 5. klasse, 6. klasse, 7. klasse, 8. klasse, 9. klasse, 10. klasse

Skolefag: Friluftsliv

Vi foreslår, at jeres lejrtur får et tema, så I på den måde dels kan få hold på planlægningen, dels kan få orden på, hvad vi kan hjælpe jer med. Forslag til temaer:
Skoven om natten (I kan f.eks. låne flagermusdetektorer, insektlokkeudstyr eller kikkerter til at se på hjorte i brunst om aftenen)
Skov og træer (I kan f.eks. låne opslagsbøger og udstyr til lege om træer)
Livet i vandet (I kan f.eks. låne ketchere, hvide bakker, luppe og opslagsbøger)
Overlevelse i skoven (I kan f.eks. låne udstyr til samarbejdsøvelser eller opskrifter til mad med vilde urter).

Hvis I skal lave læringsaktiviteter med os på lejrturen skal de bookes separat. Husk at skriv i kommentarfeltet, hvis jeres lejrtur er datofastsat.

Hvis I gerne vil låne udstyr til aktiviteter på egen hånd eller vores lejrkasse eller kåter, så skriv det i kommentarfeltet når du booker overnat ude.

På lejrpladsen ved Strandmøllen findes et flot shelter med plads til en hel skoleklasse! Der findes også shelterplads ved Femsølyng ved Rude Skov.

Vil I overnatte en eller flere nætter på shelterlejrpladsen ved Strandmøllen eller Femsølyng, bør I selv booke lejrpladsen på www.udinaturen.dk i en fart. Det er gratis, men nødvendigt. Her kan I også få overblik over lejrpladser og andre friluftsfaciliteter.

I Raadvad har vi kåter I kan låne til at til at sove i, vi har pt. 3 stk 9 personers og to stk 15 personers. I Rude Skov findes også en del lejrudstyr.

I Rygård Fredskov, midt i Søllerød Naturpark, ligger en smukt placeret lejrplads, dog uden shelter, og der er også kommer flere andre nye pladser i området.

Vi er gerne behjælpelige med ideer og udlån af diverse materialer i forbindelse med lejren. Bl.a. kan du låne Raadvads lejrkasse, der indeholder en masse almindeligt lejrgrej. Skriv til os for en opdateret liste med indhold i kassen.

Skriv til os på mail@naturskolerne.dk for at høre mere om muligheder for aktiviteter og for at låne udstyr.
Husk selv at booke shelterpladser på www.udinaturen.dk

At holde møde med os om overnatningturen, hvis I skal have ideer til aktiviteter i forbindelse med lån af udstyr.