Overnat ude!

Tag på overnatning med dine elever og få en anderledes oplevelse. Der er masser af gode overnatningsmuligheder i naturen og Naturskolerne hjælper gerne med udlån af udstyr og ideer til aktiviteter

Raadvad Naturskole, Rude Skov Naturskole, Strandmøllen

0. klasse, 1. klasse, 2. klasse, 3. klasse, 4. klasse, 5. klasse, 6. klasse, 7. klasse, 8. klasse, 9. klasse, 10. klasse

Skolefag: Friluftsliv

Vi foreslår, at jeres lejrtur får et tema, så I på den måde dels kan få hold på planlægningen, dels kan få orden på, hvad vi kan hjælpe jer med.
Måske I kan hente inspiration i nogle af vores ture nedenfor. Tag kontakt til os, hvis vi skal lave aktiviteter med jer.

Skoven om natten: Insektlokning mv., Aftentur i Dyrehaven, Flagermus, Brunsttur

Skov og træer: Træklatring, Skovstratego, elementer fra Temauge om Skov

Vand på kryds og tværs: Dammens forunderlige verden, Fisketur, Bøllemosen, elementer fra Temauge om Mølleåen, evt. Feltarbejde.

Overlevelse i skoven: Elementer fra samarbejdsøvelser, evt. Byg en granrisbåd (Rude Skov)

Til friluftsliv på egen hånd foreslår vi:
Samarbejdsøvelser
Skovstratego eller
Naturquiz.

Find selv på andre ideer.

På lejrpladsen ved Strandmøllen findes et flot shelter med plads til en hel skoleklasse! Der findes også shelterplads ved Femsølyng ved Rude Skov.

Vil I overnatte en eller flere nætter på shelterlejrpladsen ved Strandmøllen eller Femsølyng, bør I selv booke lejrpladsen på www.udinaturen.dk i en fart. Det er gratis, men nødvendigt. Her kan I også få overblik over lejrpladser og andre friluftsfaciliteter.

I Raadvad har vi kåter I kan låne til at til at sove i, vi har pt. 3 stk 9 personers og to stk 15 personers. I Rude Skov findes også en del lejrudstyr.

I Rygård Fredskov, midt i Søllerød Naturpark, ligger en smukt placeret lejrplads, dog uden shelter, og der er også kommer flere andre nye pladser i området.

Vi er gerne behjælpelige med ideer og udlån af diverse materialer i forbindelse med lejren. Bl.a. Raadvads lejrkasse, som har følgende indhold (uploades snarest - ring hvis du ønsker listen).

Skriv til os på mail@naturskolerne.dk for at høre mere om muligheder for aktiviteter og for at låne udstyr.
Husk selv at booke shelterpladser på www.udinaturen.dk

At holde møde med os om overnatningture, hvis vi skal stå for aktiviteter.