Nye eller nytænkte læringsaktiviteter 2018/2019:

Forsyning i et historisk perspektiv (3. - 4. klasse)

Naturfagsdysten 2019 (5. klasse)  - læringsaktivitet, hvor 5. klasser på tværs af skoler og kommuner konkurrerer mod hinanden. Udviklet til Rudersdal med stor succes og nu åben for alle tre kommuner. Vær opmærksom på at aktiviteten kræver en del forberedelse hjemmefra.

Evolution - Darwin og arternes oprindelse (5. - 7. klasse)

Natursyn og interessemodsætninger (6. - 7. klasse)

Vild Mad (6.- 7. klasse) - en ny- og sammentænkning af Skovens Grønne Mad og Jæger for en dag

Matematik, samarbejde og friluftliv (7. klasse) - læringsaktivitet, hvor 7. klasser på tværs af skoler og kommuner konkurrerer mod hinanden. Udviklet til Rudersdal med stor succes og nu åben for alle tre kommuner.

Fra istid til nutid - Mølleådalens dannelse og den menneskelige påvirkning (7. - 9. klasse)  - ny læringsaktvitet til erstatning af Istidsrally

Naturvejledernes anbefalinger:

Vi har en række læringsaktiviteter, som vi gerne vil reklamere lidt ekstra for:

Blomster og bestøvning (3. - 4. klasse) - det er en skøn aktivitet, som er fuld af basal ogmeget interessant viden for eleverne

Elevernes egne naturundersøgelser (3. - 9. klasse) - Eleverne finder selv på noget de gerne vil undersøge. De både planlægger og gennemfører undersøgelsen selv, men intensiv vejledning fra lærer og naturvejleder. Det ligger helt centralt i undersøgelseskompetencen. Der differentieres selvfølgelig efter klassetrin.

Jordbunden - en øjenåbner (5. - 6. klasse) - vi holder meget af denne læringsaktivitet, fordi vi oplever at få mange ægte spørgsmål om centrale emner fra eleverne med udgangspunkt i deres egne undersøgelser

Nat/tek til Naturfag - overgang 6. - 7. klasse (6. og 7. klasse). En aktivitet vi sammen gennemfører over et år, for at bygge bro mellem natur/teknologi og udskolingens naturfag med fokus på undersøgelseskomptencen. Inkluderer tre besøg på naturskolen.

Fælles naturfagsprøve – vejledning for grupper af 9. klasseselever (9. klasse) - opfølgning på vores pilotprojekt med vejledning i år

Hvis du underviser i udskolingen kan du hente en liste over hvordan vores udskolingsaktiviteter understøtter forskellige fællesfaglige fokusområder.

Husk også at gå ind under aktiviteter og se hvad vi i øvrigt tilbyder til det klassetrin du underviser på.