Du er altid meget velkommen til at kontakte Naturskolen enten pr Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på nedenstående telefonnummer:

Raadvad Naturskole - telefon 45 80 59 26.

Bare husk at vi ofte har ture til kl 13, så det er nemmest at fange os herefter.

raadvad

rude skov

grevemosehus

Naturen og Naturskolerne netop nu
Forår på Naturskolerne

Der er nu kommet godt gang i foråret. Fuglene synger i naturskolernes haver og svanerne på dammen ligger allerede på æg. Vi lægger an til bl.a. massevis af biotop- og naturundersøgelser, Vild mad og aktiviteter om vandressourcer. I Grevemosehus kan man igen i år bl.a. møde H.C. Andersens verden, og vi glæder os til vores fokus-organisme aktiviteter om sommerfugle, salamandere, snegle og honningbier. 9.-klasselærerne skal huske Naturskolernes nye tilbud om assistance med naturundersøgelser til den Fælles Naturfagsprøve. Der er masser af forår på vej omkring naturskolen og jeres egne skoler, så luk sanserne op og gå på opdagelse med eleverne. Naturfag skal (også) læres i naturen!

Bemærk vores link til lærerkurser og faglige eftermiddage nederst i højre spalte.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev og vores Facebookside, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne.

Søg aktiviteter

Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.