Du er altid meget velkommen til at kontakte Naturskolen enten pr Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på nedenstående telefonnummer:

Raadvad Naturskole - telefon 45 80 59 26.

Bare husk at vi ofte har ture til kl 13, så det er nemmest at fange os herefter.

raadvad

rude skov

grevemosehus

Naturen og Naturskolerne netop nu
Vinter på Naturskolerne

Juleferien er slut, og vi står igen klar til at modtage hundredevis af forventningsfulde og varmt påklædte elever og lærere. Eleverne skal bl.a. på sporjagt og ud og undersøge, hvordan dyr og planter klarer den kolde vinter. Der skal samarbejdes omkring optænding af bål samtidig med, at vi bliver klogere på træ, energi og skovens ressourcer. Der skal også løses masser af matematikopgaver i skoven. Træer skal fældes, og nogle af dem snittes til skamler i Grevemosehus. Vandets kredsløb skal studeres gennem vandkemiske analyser i lokalområdet og i oplandet. I laboratoriet går vi bl.a. på mikrobiologisk opdagelsestur med de større elever, og udskolingsklasserne bliver trænet til kompetencer i anvendelse af dataloggere i naturundersøgelser.
Vi glæder os til at gå på opdagelse med jer, og til at blive lidt klogere på virkeligheden derude.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev og vores Facebookside, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne.

Søg aktiviteter

Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.